Schedule at a Glance

IMPORTANT

Occasionally we have to change the teacher or cancel a class due to sudden unforseen circumstances. Classes and schedule are subject to change on Holidays too. Check out the status of the class you want to attend by pre-registering on MindBody! Click the button below to register and check for up-to-date cancellations and subs.


Sunday

6:00 am FREE MORNING SADHANA 60 minutesRotating Instructor

7:00 am – HOT CORE 26 90 minutes – Rotating Instructor

8:00 am – KUNDALINI FLOW – 90 minutes – Ara Lyman

10:00 am – FLOW – 60 minutes – Angeleah Frey

5:30 pm – FLOW60 minutes – Julia Pelc

5:30 pmPRENATAL YOGA60 minutes – Aiko Terao

7:00 pm – YIN – 75 minutes – Mandy Nicole


Monday

5:00 am FREE MORNING SADHANA 60 minutesRotating Instructor

6:00 am – ASHTANGA MASHUP – 60 minutes – Julia Pelc

9:30 am – HOT CORE 26 – 90 minutes – Justis VanTyler

11:30 am – MINDFUL BODY60 minutes – Rachel Cohen

4:00 pm – POWER VINYASA 60 minutes – Emma Tuck

5:30 pm – HOT CORE 26 90 minutes – Roz Kitt

6:00 pm – BEGINNER YOGA 60 minutes – Mandy Nicole

7:15 pm – KUNDALINI FLOW 75 minutes – Ara Lyman (rotating instructors during teacher training)


Tuesday

5:00 am FREE MORNING SADHANA 60 minutesRotating Instructor

6:00 am – HOT CORE 26 ZEN 60 minutes – Robert Meserve

9:30 am – FLOW60 minutes – Rachel Cohen

12:00 pm – FLOW60 minutes – Afiea Addy

4:00 pm – SOMA FLOW90 minutes – Stefani VanDeest

6:00 pm – FLOW60 minutes – Stefani VanDeest

7:30 pm – BUTI – 60 minutes – Tera Bailey


Wednesday

5:00 am FREE MORNING SADHANA 60 minutesRotating Instructor

6:00 am –FLOW – 60 minutes – Julia Pelc

9:30 am – KUNDALINI FLOW – 90 minutes – Ara Lyman

11:30 am – MINDFUL BODY60 minutes – Lisa Waddle

4:00 pm – HOT BAPTISTE YOGA90 minutes – Rhea Slichter

5:30 pmKUNDALINI FLOW90 minutes – Susan Hall

6:00 pm – HOT CORE 26 – 60 minutes – Raena Ballentyne

7:15 pm –YIN75 minutes – Susan Hall

7:15 pmHOT CORE 2690 minutes – Mary Eberle


Thursday

5:00 am FREE MORNING SADHANA 60 minutesRotating Instructor

6:00 am – HOT CORE 26 ZEN60 minutes – Robert Meserve

8:30 am FREE MEDITATION 30 minutesRotating Instructor

9:30 am – FLOW60 minutes –Afiea Addy

12:00 pm – FLOW 60 minutes –Mosha Morgan

4:00 pm – SOMA FLOW90 minutes –Stefani VanDeest

5:30 pm – POWER VINYASA90 minutes – Rhea Slichter

6:00 pmBEGINNER YOGA60 minutes – Mandy Nicole

7:30 pm BUTI 60 minutes Tera Bailey


Friday

5:00 am FREE MORNING SADHANA 60 minutesRotating Instructor

6:00 amKUNDALINI FLOW60 minutes Ara Lyman

9:30 amHOT CORE 26 90 minutes Justis VanTyler

11:30 am MINDFUL BODY 60 minutes Mosha Morgan

4:00 pm HOT CORE 26 ZEN75 minutes Ara Lyman


Saturday

8:00 am FREE MORNING SADHANA 60 minutesRotating Instructor

8:00 am ASHTANGA MASHUP60 minutesBuck Holland

9:30 amKUNDALINI FLOW 90 minutes – Ara Lyman

10:00 am SLOW FLOW WITH BREATH – 75 minutes – Rhea Slichter

11:30 amPOWER VINYASA 60 minutes – Rhea Slichter

5:30 pm HOT CORE 26 90 minutes – Robert Meserve