Class Schedule

To check for workshops,

sign up for classes,

check for cancellations and

instructor changes – please 

Click on the MindBody logo

MONDAY

6:00am Flow (Julia) 60 min

9:00am Gentle Yoga & Somatic Experiencing (Jyoti) 75 min

9:30am Hot Core 26 (Justis) 90 min

11:30am Mindful Body (Promise) 60 min

4:00pm Power Vinyasa (Emma) 75 min

5:30pm Hot Core 26 (Roz) 90 min

6:00pm Beginning Yoga  (Mandy) 60 min

7:15pm Kundalini Flow (Promise) 75 min

TUESDAY

6:00am Hot Core 26 (Ara) 90 min

9:30am Flow (Promise) 60 min

12:00pm Flow (Afiea) 60 min

4:00pm Soma Flow (Stefani) 90 min

6pm Flow (Stefani) 60 min

WEDNESDAY

6:00am Flow (Julia) 60 min

9:00am Gentle Yoga & Somatic Experiencing (Jyoti) 75 min

9:30am Kundalini Flow (Ara) 90 min

11:30am Mindful Body (Lisa) 60 min

4:00pm Power Vinyasa (Rhea) 75 min

5:30pm Kundalini Flow (Promise) 90 min

6pm Hot Core 26 1hr (Ara) 60 min

7:15pm Yin Yoga (Mandy) 75 min

THURSDAY 

6:00am Hot Core 26 (Wendy) 90 min

9:30am Flow (Promise & Afiea) 60 min

12:00pm Flow (Mosha) 60 min

4:00pm Soma Flow (Stefani) 90 min

5:30pm Baptiste Yoga (Rhea) 75 min

6:00pm Beginning Yoga  (Mandy) 60 min

FRIDAY

6:00am Kundalini Flow (Justis) 60 min

9:00am Gentle Yoga & Somatic Experiencing (Jyoti) 75 min

9:30am Hot Core 26 (Ara) 90 min

11:30 Mindful Body (Hannah) 60 min

4:00pm Hot Core Zen (Ara) 75 min

SATURDAY

8:00am Ashtanga Mash-Up (Buck) 90 min

9:30am Kundalini Flow (Ara) 90 min

10am Slow Flow With Breath (Rhea) 75 min

11:30pm Power Vinyasa (Rhea) 60 min

 5:30pm Hot Core 26 (Ara) 90 min (CANCELLED 2/24)

SUNDAY     

7:00am Hot Core 26 (Ara) 90min

8:00am Surya Sunday (Promise) 60 min

10:00am Flow (Afiea and Angeleah)  60 min

5:30pm Flow (Julia) 60 min

7:00pm Yin Yoga (Mandy) 75 min

To see current list of classes and intructors – please click this link!